Contact

C’est dans les mains où l’on trouve l’esprit du coeur

(In de handen vindt men de geest van het hart)

 

 

 

 

Marijke M.A.J. Hermans
– Volwaardig Erkend Natuurgeneeskundig Therapeut
– Thaise Yogamassage Therapeut
– Docent Oosterse Massagetechnieken

L’Esprit du Coeur
Centrum voor Natuurgeneeskundige Therapie
Ferdinand Bolplein19
5171 ZC  Kaatsheuvel

Behandelingen en consulten uitsluitend op afspraak

   Marijke Hermans: 06 – 22 72 16 11
   Marijke: info@lespritducoeur.nl

TARIEVEN vindt u terug onder het hoofdtabblad “BEHANDELVORMEN/PRIJZEN”.

KvK
Kamer van Koophandel Midden-Brabant (18087858), BTW nummer NL001514523B97

FACEBOOK

Voor actualiteiten, wetenswaardigheden, persoonlijke beschouwingen en vakgerelateerde ontwikkelingen nodig ik u van harte uit om mij volgen op Facebook voor wat ik noem ‘mijn welgedoseerde optiek’. U vindt er van tijd tot tijd tevens leuke wellness acties, bijvoorbeeld tijdens periodes waarin ik stagiaires begeleid.

FOTO’S
De fotografie van onze persoonlijke foto’s op deze website is verzorgd door Foto Bardie, Kaatsheuvel.

L’Esprit du Coeur is een website die gelieerd is aan L’Esprit pour Vous: Yoga & Wellness met webadres www.lespritpourvous.nl.

BEROEPSREGISTRATIE VBAG EN RBCZ

Als HBO-erkend Natuurgeneeskundig Therapeutisch Centrum is L’Esprit duCoeur volwaardig erkend geregistreerd bij VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) onder lidmaatschapsnummer 21704004 met als specialisatie lichaamsgerichte therapie. Klik op het logo hiernaast om naar de website van VBAG te gaan.

RBCZ is het kwaliteitsregister waar HBO-opgeleide therapeuten zich kunnen registreren. Een RBCZ-gekwalifiseerde therapeurt dient jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen te voldoen zodat u als cliënt zeker bent van goed zorg.

Ons bijbehorende RBCZ/TCZ licentienummer is 171134B.

VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR/DISCLAIMER
Wij doen ons best doen om mogelijke vragen aangaande uw zorgverzekering te beantwoorden, maar wij hebben niet altijd inzage in alle relevante gegevens. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een collectiviteitskorting met een bijbehorend (vaak verminderd) vergoedingenpakket. U bent derhalve te alle tijden zelf eindverantwoordelijke als het gaat om het afnemen van zorg die u wel of niet vergoed krijgt vanuit uw zorgpakket. Bij twijfel adviseren wij u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.