THERAPEUTEN L’ESPRIT DU COEUR

Dit zijn wij

Mijn naam is Marijke Hermans. Ik ben erkend Natuurgeneeskeundig Therapeut en Thaise Yogamassage Therapeut.

Als gediplomeerd Yogadocent geef ik negen keer per week yogalessen vanuit diverse invalshoeken aan groepen zeer enthousiaste yogini’s. Meer informatie over dit laatste kunt u vinden op www.lespritpourvous.nl.
Ik ben aangesloten bij beroepsverneiging VBAG, de Beroepsverening ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze.
Ik ben begenadigd met het hebben mogen vinden van een uiterst talentvolle secondant, haar naam is Lesley van Goch.
Ook werk ik vaak samen met (sport)fysiotherapeuten die mijn manier van practiseren beamen als zijnde succesvol. Niet alleen daar waar het gaat om het óplossen van medische aandoeningen, maar veeleer (en steeds vaker) in het voorkómen ervan.

Complementaire zorg heet dat. Hetgeen betekent dat ook steeds meer huisartsen inzien dat de reguliere zorg extra (en soms zelfs andersdenkende) zorgverleners nodig heeft.

 

Lesley van Goch, gewichtsconsulent, sport- en ontspanningsmasseur, Natuurgeneeskundig Therapeut i.o.

Mijn naam is Lesley van Goch. Ik ben gediplomeerd sport- en ontspanningsmasseur en gewichtsconsulent.

Om mijn kennis en vaardigheden te vergroten volg ik de opleidingen kindercoaching, medische & psychische sociale basiskennis en massagetherapie. Laatstgenoemden met het oog op het behalen van mijn diploma tot volwaardig erkend Natuurgeneeskundig Therapeut.

Via L’Esprit du Coeur ben ik aangesloten bij BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Hierdoor worden gewichtsconsulten geheel dan wel gedeeltelijk vergoed door vrijwel iedere zorgverzekeraar vanuit het aanvullend pakket.

Graag tot ziens bij L’Esprit du Coeur!

Margo Didden, Shiatsu therapeut, coach in zelfreflectie en docent Qigong.

Door jarenlange ervaring, diversiteit aan opleidingen en vele reizen heb ik een eigen zienswijze ontwikkeld die een brug vormt tussen Oosterse en Westerse filosofie, leefwijzen, inzichten en methodes.

Ik bied ondersteuning en begeleiding die gericht is op het vormen van eigen inzicht en zelfwerkzaamheid. Ik combineer Shiatsu massage met coaching-therapie, en zo nodig daarnaast ontspanningsoefeningen, houdingsoefeningen en ademhalingstechnieken.

Sinds jaar en dag wissel ik met Marijke mijn kennis uit op ons vakgebied. Het is om deze reden dat ik verheugd ben aangaande ons gezamenlijk besluit tot samenwerking bij L’Esprit du Coeur.